Weekly menu
Fiecare meniu la Stradale Carnivale este întotdeauna pregătit în casă, din ingrediente proaspete, pentru preparate nutritive și delicioase.
Monday
19 May
Meniu Clasa Pregatitoare:
-
Supa :
Ciorba de legume
Fel principal:
Piept de pui la plita
Garnitura:
Cartofi wedges
Gustare :
Briosa cu vanilie
Meniu Clasele 1-8:
-
Supa cu Carne:
Ciorba radauteana de pui
Supa Fara Carne :
Ciorba de legume ( gluten free)
Carne rosie:
Tocanita de porc
Carne alba :
Piept de pui la plita
Peste:
File de cod
Vegetarian:
Iahnie de fasole
Legume:
Mix de legume ( gluten free)
Garnitura:
Cartofi wedges
Salata :
Salata asortata
Tuesday
20 May
Meniu Clasa Pregatitoare:
-
Supa :
Ciorba de curcan
Fel principal:
PASTA Day: Paste cu ragu de vita si sos rosu
Garnitura:
-
Gustare :
Chec marmorat
Meniu Clasele 1-8:
-
Supa cu Carne:
Ciorba de curcan
Supa Fara Carne :
Supa de legume cu paste alfabet
Carne rosie:
PASTA Day: Paste cu ragu de vita si sos rosu
Carne alba :
PASTA Day: Paste siciliene cu pui
Peste:
Paste cu somon
Vegetarian:
Paste cu sos pesto
Legume:
Conopida cu morcovi la abur ( gluten free)
Garnitura:
Paste simple
Salata :
Salata de cruditati
Wednesday
21 May
Meniu Clasa Pregatitoare:
-
Supa :
Supa de pui
Fel principal:
Tocanita de curcan
Garnitura:
Piure de cartofi
Gustare :
Orez cu lapte
Meniu Clasele 1-8:
-
Supa cu Carne:
Supa de pui
Supa Fara Carne :
Ciorba de rosii cu orez
Carne rosie:
Friptura de porc la cuptor
Carne alba :
Ostropel de curcan
Peste:
File de tilapia la plita
Vegetarian:
Mancare de cartofi
Legume:
Sote de legume (gluten free)
Garnitura:
Piure de cartofi
Salata :
Varza alba si marar
Thursday
22 May
Meniu Clasa Pregatitoare:
-
Supa :
Supa crema de legume ( gluten free)
Fel principal:
Tarta cu legume si mozzarella
Garnitura:
-
Gustare :
Prajitura rasturnata cu mere
Meniu Clasele 1-8:
-
Supa cu Carne:
Ciorba de porc taraneasca
Supa Fara Carne :
Supa crema de legume (gluten free)
Carne rosie:
Lasagna de vita
Carne alba :
Aripioare de pui BBQ
Peste:
File de ton
Vegetarian:
Mancare de fasole verde (gluten free)
Legume:
Legume la plita
Garnitura:
Cartofi la cuptor
Salata :
Salata de castraveti
Friday
23 May
Meniu Clasa Pregatitoare:
-
Supa :
Ciorba de dovlecei
Fel principal:
Rulouri de pui
Garnitura:
Orez cu mazare
Gustare :
Clatite cu gem
Meniu Clasele 1-8:
-
Supa cu Carne:
Ciorba de perisoare
Supa Fara Carne :
Ciorba de dovlecei
Carne rosie:
Mixt grill
Carne alba :
Rulouri de pui cu sos dulce acrisor
Peste:
Lipie turceasca cu peste, salata si rosii
Vegetarian:
Varza calita cu mamaliga
Legume:
Legume mexicane
Garnitura:
Orez cu mazare
Salata :
Varza murata